Zoeken

Voedingsbegeleiding

Voedingsbegeleiding

Denkt u na over voedingsbegeleiding? Bent u op een punt gekomen, dat u iets wilt veranderen in uw leven om uzelf fitter te voelen, slanker te worden of klachten te verminderen? Uw oplossing is de Vytal levensstijl. Een gezonde, actieve levensstijl waarbij u uzelf fit voelt, geniet van het leven en bruist van de energie.

Voedingsbegeleiding door een coach van Healthstudio Result Sports.

Omdat wij weten hoe lastig het kan zijn om uw levensstijl aan te passen, kunt u bij ons terecht voor het volgen van Vytal. Een verantwoord programma, waarmee u gaat werken aan de kwaliteit van uw leven.

Daarnaast gaat u tenminste 3 keer in de week intensief sporten in ons sportcentrum. Daarbij wordt u persoonlijk en goed begeleid. U ontwikkelt een fit lichaam, zult gewicht verliezen en uw vetpercentage zal dalen.

Voedingsbegeleiding: u doet het niet alleen.

U hoeft het niet alleen te doen! U wordt persoonlijk begeleid door één van onze Vytal coaches. Na uw intakegesprek hebt u elke week een afspraak om te wegen en de week door te nemen. Stap voor stap gaat u anders eten en (meer) bewegen. Uw coach helpt u daarbij, is uw luisterend oor en stimuleert u om uzelf de Vytal levensstijl voorgoed eigen te maken.

Naast het veranderen van uw voedings- en bewegingspatroon gaat u het Vytal handboek lezen en gebruiken. We gaan u daarmee heel bewust maken van waar u mee bezig bent. Na afloop van Vytal heeft u alle kennis, visie en inspiratie in huis om te weten hoe het moet. Uw levenswijze is voorgoed veranderd en u bent in staat om een gezond voedings- en bewegingspatroon vol te houden en te genieten van het leven!

U kunt op elk tijdstip langskomen voor een vrijblijvend advies. Wij helpen u graag verder.

Voedingsbegeleiding Horn, afvallen met Result Sports