Zoeken

Over Result Sports

Over Result Sports kunnen wij je vertellen dat je bij onze kleinschalige fitness-studio je verzekerd bent van alle persoonlijke begeleiding en aandacht die jij nodig hebt om jouw gezondheidsdoelen te behalen. Persoonlijke aandacht, een gezellige en gemoedelijke sfeer vinden wij belangrijk.

 

Meer over Result Sports

We willen allemaal fit en vitaal blijven - of weer worden - maar dat willen we wel op een veilige, prettige manier doen. Daarom begeleiden wij onze leden persoonlijkk en stap-voor-stap naar het gewenste resultaat.

Het begeleidingstraject begint met een intake en een healthcheck met o.a. de Body Composition Analyzer en bloeddrukmeter. Zo kunnen wij beoordelen welk programma het beste bij iemand past.

Proef de sfeer en ervaar de trainingen onder begeleiding van een gediplomeerd instructeur. Dit in combinatie met moderne en geavanceerde apparatuur van onder andere eGym en Matrix, waarmee we nauwkeurig vorderingen kunnen volgen. Uitgebreid advies op het gebied van afslanken en personal training behoren ook tot onze mogelijkheden!

Visie van Result Sports Horn

Result Sports is een innovatief concept in de health- en fitnessbranche. Drie belangrijke aspecten zijn, kleinschaligheid, resultaatgerichtheid en persoonlijke aandacht. Het aanbod bestaat uit sportfaciliteiten met luxe fitnessapparaten van de gerenommeerde merken eGym en Matrix in combinatie met functioneel trainen in kleine groepjes. Zoals de naam al aangeeft richt Result Sports zich op deelnemers die gericht met hun lichaam en gezondheid aan de slag willen, zoals mensen die willen afslanken, mensen die hun figuur atletisch willen verbeteren en senioren die langer vitaal willen blijven. Verder optioneel aanbod bestaat uit personal training en voedingsadvies.

De deskundige medewerkers van Result Sports adviseren en begeleiden op een gepassioneerde, vriendelijke manier met veel persoonlijke aandacht, zodat jij jouw doelstellingen bereikt. Dit alles in een plezierige en veilige sfeer waar iedereen zich thuis voelt.

Over result sports sportschool Horn

Missie Result Sports

“Mensen binnen een innovatief studioconcept de mogelijkheid bieden, kleinschalig en resultaatgericht in een luxe omgeving te laten sporten - zowel individueel als in groepsverband - met persoonlijke begeleiding en coaching, voedingsadvies en mogelijkheid tot personal training.”

Vraag hier je gratis proefles aan.

Wil je gebruik maken van een gratis proefles bij Result Sports Horn, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!​

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.