Zoek

Fitness in Horn

Fitness Horn helpt jou aan een gezonde leefstijl met:

 

In onze kleinschalige fitness studio in Horn zet het hele team zich in om sporten en (mentale) gezondheid op een prettige en ontspannen manier samen te brengen. Iedereen, van elke leeftijd en met elk sportniveau, kan meedoen! Onze fitness studio biedt namelijk verschillende sportmogelijkheden. Want lekker in je vel zitten, je fit voelen, soepel kunnen bewegen; dat gunnen wij iedereen!

Wij hebben sportabonnementen waarbij je één of twee keer per week kunt komen sporten en zelfs onbeperkt sporten. Wat betreft seniorenfitness bieden wij dalurenkaarten. Alle sportabonnementen zijn inclusief het gebruik van de de eGym-cirkel en weegmomenten naar behoefte.


Result Sports biedt:

  • Conditietraining: cross-trainer, loopband, fietsen, roeien, spinning, boksen, etc.
  • Krachttraining: eGym, free weights, gewichtheffen, etc.
  • Functioneel trainen: TRX, Kettlebells, Matrix Connexus, etc.

 

 

Wij zijn een erkend Preventiecentrum Gezondheid

 

Fitness Horn, fitnessen Horn, Result Sports

Fitness Horn: een gezonde levensstijl kan écht leuk zijn!

In onze fitness studio werk je aan jouw gezonde leefstijl en houd je het ook vol door met plezier te kunnen fitnessen. Daarom vind je bij ons een laagdrempelige, persoonlijke sportschool, waar iedereen zich thuis voelt. Het team van Result Sports streeft ernaar dat iedereen met een fijn gevoel komt fitnessen en met een glimlach weer naar huis gaat.

Voel je bij onze fitness studio in Horn daarom welkom als je je wilt focussen op jouw gezonde leefstijl. Op welk niveau je ook wilt sporten, je kunt in je eigen tempo en binnen jouw eigen mogelijkheden bij ons werken aan jezelf. Het team van Results Sports is er voor jou om je te begeleiden naar jouw eigen sportieve, gezondheidsdoel!

 

Vraag hier je gratis proefles aan.

Wil je gebruik maken van een gratis proefles bij Result Sports Horn, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!​

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.