Zoek

Personal training

Fit zijn is voor iedereen anders. De één wil 10 kilo kwijt, terwijl de ander 5 kilometer wil hardlopen met de kleinkinderen. Sommige vrouwen willen hun lichaam van voor de zwangerschap terug terwijl een ander goed probeert te functioneren met een blessure. Al deze mensen hebben één ding gemeen; ze weten precies wat ze willen. Maar ze weten niet hoe...

 

Personal trainer: een trainer met alleen oog voor jou

Personal training kan daarvoor een passende oplossing zijn. Jouw personal trainer focust zich in dat geval, samen met jou, op een eigen individueel sportdoel. Hij/zij stimuleert je om door te zetten en bewaakt tegelijkertijd persoonlijke, lichamelijke grenzen. Want we willen niet dat je jezelf overbelast. Jouw sporttrainer weet wél het allerbeste uit je te halen en zet je aan om dat extra beetje meer te geven tijdens een trainingssessie. Om toch nét even verder te gaan. Verder dan je zelf denkt dat je aankunt, terwijl de personal trainer goed op je let, zodat je jezelf niet overbelast.

Werkwijze personal training

Result Sports Horn werkt met de beste trainers in de sportschool die weten hoe je jouw doel kunt halen. Immers als je een huis gaat bouwen, schakel je toch ook een deskundige op dit gebied in? Dat is met jouw lichaam niet anders. Hoog opgeleide sporttrainers met veel ervaring, helpen jou 1-op-1 om het resultaat te behalen, dat je eerder niet gelukt is.

Daarvoor halen we geen trucjes uit, gebruiken geen wondermiddeltjes en beloven zeker geen resultaat binnen 4 weken. We vragen aan jou om 100% commitment, 100% motivatie, 100% discipline en geven jou daarvoor 200% kwaliteit terug. Jouw doel is onze drijfveer.

Wat biedt Result Sports Horn nog meer als sportschool?

Naast personal training bieden wij als sportschool ook small group fitness en functioneel trainen aan, naast seniorenfitness en de bekende eGym-cirkel. Daarnaast zijn wij erkend Preventiecentrum Gezondheid waar je terecht kunt om - onder begeleiding - te werken aan je gezondheid bij bijvoorbeeld diabetes, reuma, obesitas of houdingsklachten.

Voor diegenen die gewicht willen verliezen bieden bij het afvallen met Vytal voedingsprogramma aan.

Personal training, personal trainer, Result Sports Horn

Vraag hier je gratis proefles aan.

Wil je gebruik maken van een gratis proefles bij Result Sports Horn, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!​

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.