Zoek

eGym

Fit en vitaal in 30 minuten

Met eGym sport je twee keer per week 30 minuten en train je je hele lichaam waardoor je snel groeit in kracht én vitaliteit!

eGym is een full body workout

eGym bestaat uit een combinatie van acht volautomatische sporttoestellen. Het wordt ook wel de ‘eGym cirkel’ genoemd omdat de apparaten bij elkaar gegroepeerd staan. Samen bieden deze toestellen een totale workout.

Elke deelnemer is per apparaat één minuut actief aan het sporten. Daarna wisselt iedereen tegelijk van toestel; er zijn geen wachttijden en door het wisselen wordt bewegen niet saai! Binnen 30 minuten heb je een complete full body workout gedaan. Sporten met hulp van eGym is erg effectief en het helpt je om binnen enkele weken fitter en vitaler te worden!

De voordelen van eGym:

  • Het is een effectieve sporttraining met slechts 2 x 30 minuten per week!
  • Hoge vetverbranding
  • De elektronische krachttest voorkomt blessures
  • Resultaatgericht trainen door optimale begeleiding
  • Altijd en overal inzage in je trainingsresultaat.

“eGym is echt gemakkelijk te gebruiken. Het heeft mij heel goed geholpen bij mijn schouderklachten; die zijn aanmerkelijk afgenomen!” D. Goertz, Horn.

 

Combineer eGym met het VYTAL voedingsprogramma om af te vallen.

Wil je wat overtollige kilo’s kwijt en/of ervoor zorgen dat je goed op gewicht blijft? Dan is de combinatie van eGym en het VYTAL-voedingsprogramma ideaal.

Bij Result Sportst helpen wij je om af te vallen. Je leert op een leuke, makkelijke en verantwoorde manier met je voeding om te gaan.
VYTAL is geen streng dieet. Je kunt heel lekker blijven eten terwijl de VYTAL-app je helpt om écht jouw doelstelling te bereiken!

 

Egym sporten Horn, eGym cirkel Horn

Hoe werkt eGym?

Voor het sporten stel je samen met de sportcoach elk apparaat in op jouw eigen trainingsgewicht. Op basis van een krachttest wordt jouw maximale kracht berekend. Het systeem onthoudt deze instellingen. Vervolgens wordt de berekende weerstand aan jouw eigen trainingsniveau aangepast. Als je kracht door het trainen toeneemt past eGym de weerstand automatisch aan.Overbelasting door sporten behoort hiermee tot de verleden tijd!

Gedurende het trainen krijg je via het touch-display trainingsinstructies te zien. De sportcoach zal jou je de eerste keren dat je de toestellen gebruikt hiermee helpen maar het is vrij eenvoudig. De coach toetst regelmatig je vorderingen en stuurt bij als dat nodig is. Zo voorkomen we eventuele blessures en/of een onjuiste uitvoering van de beweging. Met eGym traint je dus veilig, snel en héél eenvoudig! eGym biedt negen verschillende trainingsprogramma’s voor verschillende sportdoelen.

eGym: Basic en Premium sportabonnement

Met eGym basic sportabonnement train je op twee verschillende manieren: namelijk regulier en negatief. Met het eGym premium sportabonnement kies je een specifiek doel. Het programma wordt hierop ingesteld en op basis van de gekozen intensiteit realiseert het systeem een sportschema. Na zes trainingen verandert dit weer. Hierdoor blijf je de spieren prikkelen en ga je jouw sportdoel behalen.

“Na mijn hartoperatie ben ik begonnen met eGym. Na 2,5 maand kan ik weer 20 minuten lopen op een tempo van 6 km/u! Dat heb ik mede danken aan de stimulering door Ruud van Result Sports!” Arno Walraven, Horn.

“Door een rugoperatie kan ik mij beperkt bewegen, terwijl het wél noodzakelijk is. De eGym is voor mij een geweldige uitkomst! Ik ben zo blij dat ik ermee gestart ben; het gaat zoveel beter nu! Ik kan meer bewegen, heb meer energie én het sporten helpt tegen mijn winterdipje.” Marianne van Cadsand, Roggel.

Overtuigd? Maak dan een afspraak voor een gratis proefles bij de gezelligste sportschool van Horn!

 

Preventiecentrum Gezondheid

Result Sports in Horn is naast sportschool ook erkend Preventiecentrum Gezondheid.

 

Vraag hier je gratis proefles aan.

Wil je gebruik maken van een gratis proefles bij Result Sports Horn, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!​

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.