Zoek

Afvallen met Vytal

Afvallen met Vytal: afvallen én een gezonde leefstijl met VYTAL

Afvallen met Vytal wordt een stuk gemakkelijker dankzij dit voedingsprogramma. VYTAL is een programma met de focus op voeding én leefstijl. Met hulp van de 'Afvallen met VYTAL voedingsapp' ga je op een positieve manier aan de slag met jezelf om weer fit en vitaal te worden. Om deze nieuwe, gezonde leefstijl te vast te houden moet er voldoende variatie zijn: in het eetpatroon maar ook qua beweging. Omdat het programma niet saai is, houd jij het makkelijk vol! Deelnemers die al ervaring hebben opgedaan met dit leefstijlprogramma bevestigen dat.

"Dankzij de begeleiding van Ruud als leefstijl- en vitaliteitscoach ben ik 10 kilo kwijtgeraakt! Door het afvallen met eGym te combineren ging het zelfs nog beter!”
Inge Vogels."

Afvallen met Vytal, afvallen Horn, Result Sports

Afvallen met VYTAL: de voordelen

  • Afvallen zonder dieet
  • Elke week krijg je een eetschema mét een boodschappenlijst
  • Je kiest jouw eigen eetmomenten
  • De voedingsmiddelen zijn overal verkrijgbaar
  • Het programma is door iedereen makkelijk te volgen en vol te houden

TIP: Veel zorgverzekeraars bieden een eenmalige vergoeding aan als je een leefstijlprogramma gaat volgen. Bekijk jouw verzekeringspolis om te zien hoeveel je terugkrijgt!

Makkelijk afvallen met VYTAL

Afvallen is het eerste doel. Blijvend een gezond gewicht behouden is het volgende en het belangrijkste doel. De voedingsapp ondersteunt jou om verantwoord af te vallen en je streefgewicht daarna vast te houden. Naast de app kun je ook rekenen op de persoonlijke begeleiding van een leefstijl coach. Bij Result Sports is dat Ruud Scheres.

Wekelijks word je op de sportschool gewogen en bespreekt hij samen met jou de vooruitgang. Heb je vragen over het programma, wil je gezonde leefstijl tips of zoek je voedingsalternatieven: je kunt hem alles vragen over het bereiken van een gezond eetpatroon dat bij jou past!

“Als jij de stap zet om FIT, VITAAL en GEZOND te worden dan ben ik jouw coach die ervoor zorgt dat jou dat lukt én dat je het blijvend volhoudt”.
Ruud Scheres, Result Sports

Na een aantal weken merk je dat het programma een onderdeel geworden is van jouw nieuwe, gezondere ‘ik’! Het is dan écht een leefstijl geworden.

VYTAL betekent: gezond eten en afvallen! Ook jij kunt het!

De VYTAL-app

De voedingsapp stelt binnen enkele minuten automatisch een persoonlijk voedingsschema op, gebaseerd op jouw voorkeuren. Producten die je niet lust of waar je allergisch voor bent worden uitgesloten. De app bespaart dus veel tijd doordat deze de weekmenu’s al voor jou samenstelt (en je dat zelf niet hoeft te doen) met een boodschappenlijst en je kunt jouw voortgang ook makkelijk in de app volgen.

Wat ga je bereiken met VYTAL?

VYTAL kun je zien als een leefstijlmethode, die wordt gecombineerd met andere elementen die ervoor zorgen dat je fitter, vitaler en gezonder wordt. Maar wat is een gezonde leefstijl precies? Naast gezond eten betekent dit dat alle componenten om een gezonde leefstijl te bereiken zo goed mogelijk in balans moeten zijn. Die componenten zijn: voeding, sport/beweging, ontspanning, voldoende slapen, weinig (of minder) stress. Dat lukt niet elke dag in het begin, maar na verloop van tijd merk je dat ook jou dit lukt!

Het afvalprogramma is erg makkelijk en alle voeding kun je gewoon kopen in de supermarkt, bij de slager of bij de groenteboer om de hoek. Het gaat erom dat je lekker en gevarieerd eet zonder dat er sprake is van een dieet.
En terwijl je werkt aan de juiste balans die bij jou en je leven past zul je zien dat je gaat afvallen: gezond gaat afvallen zonder dat er sprake is van een dieet. Stel je eens voor dat je dát bereikt net als de andere VYTAL-deelnemers?

Vraag hier je gratis proefles aan.

Wil je gebruik maken van een gratis proefles bij Result Sports Horn, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!​

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.