Zoek

Actief na corona

Weer actief worden na corona kan een heuse uitdaging zijn.

Als het coronavirus jou te pakken heeft gehad, dan betekent dat een aanslag op je lichaam. Je merkt bijvoorbeeld dat jouw energie nog steeds niet op peil is. Dat komt doordat jouw conditie na COVID19 een flinke ‘tik' heeft gekregen.

Bij Result Sports bieden wij revaliderende coronapatiënten het programma ‘Actief na Corona’ aan.

‘Actief na Corona’ is een landelijk gezondheidsprogramma dat door specialisten is opgesteld en specifiek is gericht op revalidatie na corona. Als erkend Preventiecentrum Gezondheid zijn wij opgeleid om ex-coronapatiënten in de sportomgeving te trainen en begeleiden om weer fit te worden

Door het programma ‘Actief na Corona’ ga jij je sneller weer fit voelen en kom jij weer in conditie na corona.

Actief na Corona, Result Sports Horn

Actief na corona: door te sporten herstel je sneller

Het verloop van de ziekte is bij iedereen anders. Daarom zijn restklachten vaak niet met elkaar te vergelijken. Dat geldt ook voor ieders conditie na corona. De een knapt snel op en de ander heeft na een aantal maanden nog steeds weinig energie. Helaas gaan die klachten niet vanzelf weg. Mensen die met corona in het ziekenhuis hebben gelegen, wacht vaak een lange revalidatieperiode. Maar ook mensen die ‘milde coronaklachten’ hebben gehad, moeten soms lang revalideren…

Zelfs na ‘milde coronaklachten’ merk je dat dagelijkse fysieke activiteiten zoals wandelen, fietsen, traplopen en huishoudelijke klussen moeilijker gaan dan voorheen. Herken je dit en ben je ook nog niet fit na corona? De tijd nemen om te herstellen en daar serieus mee bezig zijn is dan écht nodig! Maar hoe doe je dat?

Sporten na corona

Het zorgvuldig en rustig opbouwen van jouw lichamelijke conditie staat centraal. Vooral wat betreft fitness en functioneel trainen kunnen wij jou op onze sportschool goed helpen!

In Nederland mogen alleen NL Actief Preventiecentra het programma ‘Actief na Corona’ aanbieden en Result Sports is hiervoor geaccrediteerd.

Deze erkenning is een garantie dat je veilig, verantwoord en met plezier bij ons kunt komen trainen. Je wordt bijgestaan door goed opgeleide professionals!

Wil jij weer lekker kunnen bewegen en sporten na corona? Maak dan snel een afspraak met ons!

Preventiecentrum Gezondheid

Onze accreditatie als Preventiecentrum Gezondheid bevestigt dat wij gespecialiseerd zijn in de leefstijlbegeleiding van mensen met (een verhoogd risico op) een chronische aandoening zoals diabetes, niet-aangeboren hersenletsel, reuma, maar ook bij voedingbegeleiding of obesitas.

 

Vraag hier je gratis proefles aan.

Wil je gebruik maken van een gratis proefles bij Result Sports Horn, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!​

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.