thumbnail_image-07-05-17-17-09

 

Voedingsbegeleiding 

Bent u op een punt gekomen, dat u iets wilt veranderen in uw leven om uzelf fitter te voelen, slanker te worden of klachten te verminderen? Uw oplossing is de BenFit levensstijl. Een gezonde, actieve levensstijl waarbij u uzelf fit voelt, geniet van het leven en bruist van de energie.

 Laat u begeleiden door een coach van Healthstudio Result Sports.

 

 Omdat wij weten hoe lastig het kan zijn om uw levensstijl aan te passen, kunt u bij ons terecht voor het volgen van BENFIT. Een verantwoord programma, waarmee u gaat werken aan de kwaliteit van uw leven.

Tijdens het 12 wekenprogramma gaat u eten volgens voor u samengestelde voedingslijsten. Deze lijsten bevatten 6 maaltijden per dag; 3 hoofdmaaltijden en 3 x een tussendoortje. Het lichaam krijgt de juiste hoeveelheid goede voedingsmiddelen binnen en een hongergevoel blijft weg.

Daarnaast gaat u tenminste 3 keer in de week intensief sporten in ons sportcentrum. Daarbij wordt u persoonlijk en goed begeleid. U ontwikkelt een fit lichaam, zult gewicht verliezen en uw vetpercentage zal dalen.

 Bovendien hoeft u het niet alleen te doen! U wordt persoonlijk begeleid door één van onze BENFIT coaches. Na uw intakegesprek hebt u elke week een afspraak om te wegen en de week door te nemen. Stap voor stap gaat u anders eten en (meer) bewegen. Uw coach helpt u daarbij, is uw luisterend oor en stimuleert u om uzelf de BENFIT levensstijl voorgoed eigen te maken.

Naast het veranderen van uw voedings- en bewegingspatroon gaat u het BENFIT werkboek lezen en gebruiken. We gaan u daarmee heel bewust maken van waar u mee bezig bent. Na afloop van BENFIT heeft u alle kennis, visie en inspiratie in huis om te weten hoe het moet. Uw levenswijze is voorgoed veranderd en u bent in staat om een gezond voedings- en bewegingspatroon vol te houden en te genieten van het leven!

 U kunt op elk tijdstip langskomen voor een vrijblijvend advies. Wij helpen u graag verder.