Voedingsbegeleiding

Bent u op een punt gekomen, dat u iets wilt veranderen in uw leven om uzelf fitter te voelen, slanker te worden of klachten te verminderen? Uw oplossing is de Vytal levensstijl. Een gezonde, actieve levensstijl waarbij u uzelf fit voelt, geniet van het leven en bruist van de energie.

Laat u begeleiden door een coach van Healthstudio Result Sports.

Omdat wij weten hoe lastig het kan zijn om uw levensstijl aan te passen, kunt u bij ons terecht voor het volgen van Vytal. Een verantwoord programma, waarmee u gaat werken aan de kwaliteit van uw leven.

Daarnaast gaat u tenminste 3 keer in de week intensief sporten in ons sportcentrum. Daarbij wordt u persoonlijk en goed begeleid. U ontwikkelt een fit lichaam, zult gewicht verliezen en uw vetpercentage zal dalen.

Bovendien hoeft u het niet alleen te doen! U wordt persoonlijk begeleid door één van onze Vytal coaches. Na uw intakegesprek hebt u elke week een afspraak om te wegen en de week door te nemen. Stap voor stap gaat u anders eten en (meer) bewegen. Uw coach helpt u daarbij, is uw luisterend oor en stimuleert u om uzelf de Vytal levensstijl voorgoed eigen te maken.

Naast het veranderen van uw voedings- en bewegingspatroon gaat u het Vytal werkboek lezen en gebruiken. We gaan u daarmee heel bewust maken van waar u mee bezig bent. Na afloop van Vytal heeft u alle kennis, visie en inspiratie in huis om te weten hoe het moet. Uw levenswijze is voorgoed veranderd en u bent in staat om een gezond voedings- en bewegingspatroon vol te houden en te genieten van het leven!

U kunt op elk tijdstip langskomen voor een vrijblijvend advies. Wij helpen u graag verder.