Even voorstellen 

instructor

 

Bij onze kleinschalige fitness-studio ben je verzekerd van alle persoonlijke begeleiding en aandacht die jij nodig hebt om jouw gezondheidsdoelen te behalen.

 

Resultaat, persoonlijke aandacht, een gezellige en gemoedelijke sfeer vinden wij belangrijk.

 

We willen allemaal fit en vitaal blijven of weer worden, maar dit wil je wel op een veilige prettige manier bereiken. Stap voor stap gaan wij jou begeleiden naar het gewenst resultaat. Dit begeleidingstraject begint met een intakegesprek en een uitgebreide healthcheck met o.a. de Body Composition Analyzer en bloeddrukmeter. Hierdoor weten we precies hoe we jou kunnen helpen en welk programma het beste bij jou past. Proef de sfeer en ervaar de training onder begeleiding van een gediplomeerd instructeur. Dit in combinatie met moderne en geavanceerde apparatuur van o.a. eGYM en Matrix, waarmee we nauwkeurig jouw vorderingen kunnen meten. Uitgebreid advies op het gebied van afslanken en personal training behoren ook tot de mogelijkheden.

 

Groeten,

 

Ruud Scheres

 

Result Sports is een innovatief concept in de health- en fitnessbranche. Drie belangrijke aspecten in dit concept zijn, kleinschaligheid, resultaatgerichtheid en persoonlijke aandacht. Het aanbod bestaat uit sportfaciliteiten met luxe fitnessapparaten van de gerenommeerde merken eGYM en Matrix in combinatie met functioneel trainen in kleine groepjes. Zoals de naam al aangeeft richt Result Sports zich op deelnemers die gericht met hun lichaam en gezondheid aan de slag willen, zoals mensen die willen afslanken, mensen die hun figuur atletisch willen verbeteren en senioren die langer vitaal willen blijven. Verder optioneel aanvullend aanbod bestaat uit personal training en voedingsadvies.

De deskundige medewerkers van Result Sports adviseren en begeleiden op een gepassioneerde, vriendelijke manier met veel persoonlijke aandacht, zodat onze leden hun doelstellingen kunnen bereiken. Dit alles in een plezierige en veilige sfeer waar mensen zich thuis voelen.

 

“Mensen binnen een innovatief studioconcept de mogelijkheid bieden kleinschalig en resultaatgericht in een luxe omgeving te sporten, zowel individueel als in groepsverband, met persoonlijke begeleiding en coaching, voedingsadvies en mogelijkheid tot personal training.”

Like ons op Facebook!

Openingstijden

Maandag 9.00–13.00 16.00–21.30
Dinsdag 8.00–13.00 16.00–21.30
Woensdag 9.00–13.00 16.00–21.30
Donderdag 8.00–13.00 16.00–21.30
Vrijdag 9.00–13.00 16.00–21.30
Zaterdag 9.00–13.00  
Zondag 9.00–13.00