Beste leden,


Eindelijk is het zover!

De lockdown is voorbij en we zijn erg blij dat velen van jullie de weg naar onze fitnessclub alweer gevonden hebben.
Juist in deze tijd is regelmatig en doelgericht trainen zeer belangrijk voor het verbeteren van je gezondheid. Ben je geïnteresseerd in het versterken van je immuunsysteem? Begin dan met trainen met ons gloednieuwe ‘Immunity Boost’ programma en verander je spieren in immuniteit boosters!

Hieronder leest u meer over wat het Immunity Boost programma is, waarom sterke spieren de sleutel zijn tot een sterk immuunsysteen en hoe dit unieke trainingsprogramma het natuurlijke afweersysteem van het lichaam versterkt.

Nieuw: het Immunity Boost programma!

Sterke spieren. Sterk immuunsysteem. Met zijn unieke intensiteit en progressie is het Immunity Boost trainingsprogramma ontworpen om zogenaamde myokines vrij te laten. Tegelijkertijd voorkomt het dat je je lichaam overbelast, wat het risico op infectie zou kunnen vergroten.
Met gerichte spiertraining versterk je het immuunsysteem en train je doelgericht & effectief – zonder het risico op overbelasting.

Wat zijn myokines?

Als je traint komen er zogenaamde ‘myokines’ vrij. Deze beschermen je tegen ziektes en hebben ontstekingsremmende eigenschappen. Dit betekent dat sterke spieren niet alleen meer kracht geven, maar ook het immuunsysteem versterken en je algehele gezondheid verbeteren.

Hoe werkt het Immunity Boost programma?

Het hele programma bestaat uit vier fasen en elke fase omvat zes trainingen. Met twee trainingen per week duurt het hele programma ongeveer drie maanden. De training zelf bestaat altijd uit een warming-up, spiertraining en een cooling-down.

Meer weten over het Immunity Boost programma en de verschillende trainingsfases?
Bezoek onze club en vraag ernaar bij de trainers.

We kijken er naar uit je weer te zien!


Met vriendelijke groet,
Team Result Sports