Beste lid van Result Sports,

Het kabinet heeft zojuist bekend gemaakt dat de maatregelen die golden tot 28 april verlengd worden tot 20 mei. Door dit besluit staat Result Sports niet tot je beschikking. Dat hadden we niet verwacht en vinden we heel vervelend.

We hebben voor de maand april ‘gewoon’ de maandelijkse contributie geïncasseerd. We zijn jullie dankbaar dat jullie ons steunen en niet massaal deze bedragen terugboeken. Zeker omdat Result Sports een opstartend bedrijf is. Om de continuïteit van Result Sports te waarborgen zijn wij genoodzaakt om ook voor de maand mei de maandelijkse contributie van jullie rekening te incasseren. We hopen wederom op jullie begrip hiervoor.

Al in een eerdere mail hebben we aangegeven dat we alle mogelijkheden voor compensatie zouden gaan onderzoeken. Iedere sportschool geeft binnen haar mogelijkheden invulling aan wat ze als compensatie aan hun leden kunnen aanbieden. We zijn geen grote sportclub die het zich kan veroorloven om direct de contributie te compenseren. Daarom willen we samen met jou kijken naar een oplossing. Hiervoor hebben we enkele mogelijkheden op een rijtje gezet.


We willen je vragen een keuze te maken uit onderstaande opties:

Optie 1: Ik begrijp dat dit een geval van overmacht betreft en zal Result Sports steunen. Ik blijf de contributie volledig doorbetalen.

Optie 2: Ik begrijp dat dit een geval van overmacht betreft, maar kies voor een 50-50 regeling. Als de helft van mijn betaalde contributie, die betrekking heeft op de periode van sluiting, gecompenseerd wordt met een verlenging van mijn abonnement ben ik tevreden. Bijv. als Result Sports 8 weken gesloten is, word je abonnement met 4 weken verlengd.

Optie 3: Maak 8 weken gebruik van ons nieuwe leefstijlprogramma Body Support ter waarde van €99,95. Een aanpassing in leefstijl zal bijdragen aan de gezondheid en de kans op corona verkleinen.

Als we geen reactie van jou ontvangen gaan we er vooralsnog vanuit dat je ons volledig wilt steunen en dus voor optie 1 kiest.


Met vriendelijke groet,

Team Result Sports